18 abr 2016, 11:53

Кал 

  Poesía
277 0 1

Кал

 

Запомни! Щом се молиш за дъжд

да пристигне ей тъй- изведнъж,

ти недей пренебрегва калта.

Няма никой да ти гарантира,

че тя няма да те намира,

да залее и твойта врата.

 

Трябва всеки миг да си готов

за сюрприз- и внезапен, и нов.

Но не срещай дощлото със жал.

Много често вонящата тиня

е за някого райска градина,

ако легне в лечебната кал.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??