25 sept 2007, 14:31

Кал 

  Poesía
579 0 1
Кал
Тихият мрак, посивелите устни,
свят без любов - само тъга.
Един топъл дъх, едни ръце изкусни,
забравили трепета на любовта.

Желание скръбно и само печал,
сърцето очаква раздяла и
една сметка - кой какво е дал,
това се очакваше - кал.

И пак ще впием устни в мечтите,
на облака от златен прах,
но са останали само душите изгнили,
пропити с болка и кал.

Какво ни остана, ще бъдем ли хора
или поредния жив труп, но трябва
да знаем - светът е за хора,
а труповете в кал седят!

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??