15 jul 2013, 22:41

Калем за безсъние 

  Poesía
666 0 7

---


Животът ми струи престъпно кратък.
Зад мен остана младият ми смях.
Децата са божествената пратка,
която разпечатах със замах

 

но още неразвързала сезала,
годините им дадоха криле
и литнаха под слънчевите зали,
понесли от сърцето ми калем.

 

Защо не спя? — в очакване се питам.
Ответът е един и същ, такъв
в забързания и безмълвен ритъм
покой не сеща майчината кръв.

 

 

---

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??