28 jun 2006, 20:00

Календар на времето 

  Poesía
856 0 22
Дъх съм..Минавам..

Заличавам следите
от стъпките, 
на хората,
преминали по тебе.

Ти си дъх..Вървим..

Минутите отчитат,
сливането
на дъха ми с твоя..

Капчици любов..
..празнуват живота..

© Николинка Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??