30 ene 2014, 17:52

Калинка 

  Poesía » Para niños
962 0 0

Калинка броди в снега,
като пътник в нощта,
с надежда тя една,
да посрещне пролетта,
с разтворени крила !



Калина Петкова
26.01.2013 

© Кали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??