20 jun 2012, 10:33

Калинка 

  Poesía » De amor
620 0 1

Калинка с невидими крила 
броди в нощта и с надеждичка една чака в утринта
да сбъдне своята мечта - да срещне любовта♥♥♥!  



                                                                                                                        Калина Петкова
                                                                                                                               гр. Русе
                                                                                                                              19.06.2012    

© Кали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??