Jun 20, 2012, 10:33 AM

Калинка 

  Poetry » Love
636 0 1

Калинка с невидими крила 
броди в нощта и с надеждичка една чака в утринта
да сбъдне своята мечта - да срещне любовта♥♥♥!  



                                                                                                                        Калина Петкова
                                                                                                                               гр. Русе
                                                                                                                              19.06.2012    

© Кали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??