19 nov 2007, 18:14

Кални стъпки 

  Poesía
957 0 29
 

 

Кални стъпки. Посока - отиване.

Накъде? И листата не знаят.

Мълчаливо и тихо  прикриват

на гнездото опразнено тайните.

 

Под  дъжда сухотата на спомена

е омекнала. И прилича на нежност.

Две сълзи като капки дъждовни

се сбогуват със стари копнежи.

 

Две сълзи като малки кристалчета

преживяното режат  на късове...

Половината вече забравих...

 

Половината  друг ще я сбъдне...

© Дочка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??