2 feb 2012, 10:49

Камъчето 

  Poesía
918 0 3

Слънчева прегръдка оставя

върху теб топли следи,

в ръцете си държиш  малко

бяло камъче намерено,

захвърлено на дъното  на

морето,

водолазът в теб го спаси

и превърна в  реликва,

носи го до сърцето си,

то ще те пази.

© Ваня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??