Feb 2, 2012, 10:49 AM

Камъчето 

  Poetry
919 0 3

Слънчева прегръдка оставя

върху теб топли следи,

в ръцете си държиш  малко

бяло камъче намерено,

захвърлено на дъното  на

морето,

водолазът в теб го спаси

и превърна в  реликва,

носи го до сърцето си,

то ще те пази.

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??