2 may 2006, 18:54

Кан-кан 

  Poesía
797 0 0
защо ли подозирам:

качулати
кандила смъдливи
кански монотонно вият да и
Кантски вкус от
каната на плитковерие с-
канират за гмурци
канонизират картонени светци с-
кандализират благодумно
кандидати за глупци с
канап конопен и тръни от треви
венче си свиват
и
се кичат
и
позират
докато ти
индулгенция си плащаш
със мечти
нали?

© Марвин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??