May 2, 2006, 6:54 PM

Кан-кан 

  Poetry
795 0 0
защо ли подозирам:

качулати
кандила смъдливи
кански монотонно вият да и
Кантски вкус от
каната на плитковерие с-
канират за гмурци
канонизират картонени светци с-
кандализират благодумно
кандидати за глупци с
канап конопен и тръни от треви
венче си свиват
и
се кичат
и
позират
докато ти
индулгенция си плащаш
със мечти
нали?

© Марвин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??