14 mar 2017, 20:41

Капчица нежност 

  Poesía » De amor
490 0 2

Тази капчица нежност ме завладя.
Оплете ме в паяжинка невидима.
Стопли сърцето ми.
Гребнах със шепи от твоята същност.


 

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??