14 мар. 2017 г., 20:41

Капчица нежност 

  Поэзия » Любовная
492 0 2

Тази капчица нежност ме завладя.
Оплете ме в паяжинка невидима.
Стопли сърцето ми.
Гребнах със шепи от твоята същност.


 

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??