13 feb 2018, 0:19

Капеща любов 

  Poesía
1057 2 3

Нещо силно капе

влива се в мен

започвам да се давя,

вече съм в плен.

Но колкото и силно

то е нещо забранено

не можем да сме заедно,

не ни е позволено.

Бих искала да съм като теб

да живея в твоето кътче

да мога да те виждам,

всеки ден да мечтая

и волно всеки ден чакам да се появиш...

 

© Thatlonelygirl Todos los derechos reservados

Пробвах се!

La obra participa en el concurso:

Вино и любов »

26 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??