13.02.2018 г., 0:19 ч.

Капеща любов 

  Поезия
1056 2 3

Нещо силно капе

влива се в мен

започвам да се давя,

вече съм в плен.

Но колкото и силно

то е нещо забранено

не можем да сме заедно,

не ни е позволено.

Бих искала да съм като теб

да живея в твоето кътче

да мога да те виждам,

всеки ден да мечтая

и волно всеки ден чакам да се появиш...

 

© Thatlonelygirl Всички права запазени

Пробвах се!

Произведението е участник в конкурса:

Вино и любов »

26 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??