21 nov 2010, 20:54

Капитан на потъващ кораб с разбита палуба 

  Poesía » De amor
962 0 1

Капитан на потъващ кораб с разбита палуба

 

 

 

Днес с теб сме в две посоки

и всеки сам е капитан.

Твоят кораб към брега се носи,

а моят в бурний океан.

 

 

Поискам ли да те последвам,

обратно почваш да гребеш.

Дори  да влагам аз надежда,

догаря бързо мойта свещ.

 

 

И в мрака лутам се за остров,

и търсейки спокойствие без теб,

искам разстоянието водно

да се превърне в вечен лед!!!

© Дивата Лагуна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??