Капитан на потъващ кораб с разбита палуба
Днес с теб сме в две посоки
и всеки сам е капитан.
Твоят кораб към брега се носи,
а моят в бурний океан.
Поискам ли да те последвам,
обратно почваш да гребеш.
Дори да влагам аз надежда,
догаря бързо мойта свещ.
И в мрака лутам се за остров,
и търсейки спокойствие без теб,
искам разстоянието водно
да се превърне в вечен лед!!!
© Дивата Лагуна All rights reserved.