14 abr 2011, 15:40

Капки акварел - 21 Април. 

  Poesía » De amor
482 0 7

Посветих 21-те "Капки акварел "
на месец Април
. Бих се радвал, ако ви харесат! Акварелът е дело на неизвестен за мен майстор... Харесах го заради лястовичките. И сега е пред вас!
Б.


 

 

 

Рисува Пролетта

с палитра

многоцветна.

Душите ни

отново

в Светлина

надежди притаяват…

Както всеки път,

с усмивка

не чак до там приветна,

но все пак

нечии мечти

се претворяват…

 

***

Лястовичките ни

тази сутрин

долетяха!

Намериха си

старите

квартири,

както ги оставиха

наесен…

Там – под потъмнялата

от времената

стряха…

 

 

Б. Калинов.

13.04.2011г.

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??