21 abr 2011, 23:31

Капки акварел 23. Далечно. 

  Poesía » De amor
623 0 7

Акварелът отново е на Уйлям Хаенраетс.

Останалото са мои измислици...

Б.

 

 

 

Реката винаги
оставя
някой брод,

ако в мостовете

жестоки рани

се отворят.

А Океанът,

нека е огромен!

През него корабите
порят!

Но ти
по гълъбите
изпрати писмо,
написано с любов...
И те със всички
ветрове
ще се преборят!

 

***

Всяка думичка,

до мене

долетяла,

рисува нежно

твоята

Душа

в

сърцето ми,

за обич

закопняло.

То

тупти

от радост

с твоите писма…

 

Б. Калинов 21.Април 2011г.

Пловдив.

 




© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??