14 ene 2010, 21:19

Карандила 

  Poesía » Del paisaje
423 0 3

 

 

Фъртуните и вражи орди
ти не веднаж възпря с гърди
и днес короната ти гордо
в разлята синева цари. 

И с острите върхари горе, 
като в стопиран цветен филм,
издигаш монолитен порив
във щит и меч непобедим!

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??