14 янв. 2010 г., 21:19

Карандила 

  Поэзия » Пейзажная
425 0 3

 

 

Фъртуните и вражи орди
ти не веднаж възпря с гърди
и днес короната ти гордо
в разлята синева цари. 

И с острите върхари горе, 
като в стопиран цветен филм,
издигаш монолитен порив
във щит и меч непобедим!

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??