Jan 14, 2010, 9:19 PM

Карандила 

  Poetry » Landscape
421 0 3

 

 

Фъртуните и вражи орди
ти не веднаж възпря с гърди
и днес короната ти гордо
в разлята синева цари. 

И с острите върхари горе, 
като в стопиран цветен филм,
издигаш монолитен порив
във щит и меч непобедим!

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??