5 feb 2010, 11:54

Каратист 

  Poesía » Para niños
559 0 6

Зайчето страхливо за Китай замина:

- Каратист ще стана,

чакайте ме догодина!

Кой му вярва, то се плаши

само лист да шумне!

Вълчо се закани:

- Само да се върне!

 Ала ето, че дойде си с колан на кръста.

- Черен е...! - цвърчи мишле и го сочи с пръста.

Вълчо срещна дългоушко и така му рече:

- Ще те схрускам със колана,

свършено е с тебе вече!

Поклони се Зайо... чудни думи произнесе.

Горският разбойник поражение понесе.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??