1 nov 2004, 2:04

Карфичка 

  Poesía
1236 0 0

Карфичка

Карфичка във купа сено
невидима но ти недей
да мислиш че вкупа сено
неще намеря аз едно
момиче мъничка кърфичка!

© Станислав Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??