Nov 1, 2004, 2:04 AM

Карфичка 

  Poetry
1284 0 0

Карфичка

Карфичка във купа сено
невидима но ти недей
да мислиш че вкупа сено
неще намеря аз едно
момиче мъничка кърфичка!

© Станислав Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??