Нарисувай ми
двореца, в който ще се любим.
Нарисувай ми
небето, влюбено в нашия полет.
Нарисувай ми
косите ми, разпилени в коприната.
Нарисувай ми
целувките, от които не ще се уморим.
Нарисувай ми
споделеност на радост и мъка.
Нарисувай ми
обещания за вечен огън.
Нарисувай ми
полуделите стрелки на часовника.
Нарисувай ми
нашия миг между реалност и сън.
Рисувай ми
без помощта на бои и четка.
Рисувай ми
с думите на лудо влюбен.
© Таня Атанасова Todos los derechos reservados