Jun 27, 2008, 2:54 PM

Картина 

  Poetry » Love
637 0 13

Нарисувай ми

двореца, в който ще се любим.

Нарисувай ми

небето, влюбено в нашия полет.

Нарисувай ми

косите ми, разпилени в коприната.

Нарисувай ми

целувките, от които не ще се уморим.

Нарисувай ми

споделеност на радост и мъка.

Нарисувай ми

обещания за вечен огън.

Нарисувай ми

полуделите стрелки на часовника.

Нарисувай ми

нашия миг между реалност и сън.

Рисувай ми

без помощта на бои и четка.

Рисувай ми

с думите на лудо влюбен.

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??