27 ene 2010, 12:53

Картина 

  Poesía
454 0 0

"Картина"

Разтопени отблясъци на зимна картина

се гонят във ранното слънце

над морето самотна птица се рее

в тишината на бялото утро

разтопена вода от капчуците

рони капки в замръзнал балет

в самотата на ледени скулптори

изгаря душа душа на поет

 

© Дидо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??