27 янв. 2010 г., 12:53

Картина 

  Поэзия
453 0 0

"Картина"

Разтопени отблясъци на зимна картина

се гонят във ранното слънце

над морето самотна птица се рее

в тишината на бялото утро

разтопена вода от капчуците

рони капки в замръзнал балет

в самотата на ледени скулптори

изгаря душа душа на поет

 

© Дидо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??