15 mar 2011, 19:16

Картина 

  Poesía
618 0 4


Картина
--------

Тате, нарисувай картина.
Да няма цветя,
Но да бъде красива.
Слънце да няма,
А да сияе и грее.
От природата нещо вземи,
Даже и дива...
И да няма ръж, която да зрее.

Тате, нарисувай картина!!!
Помоли ме.
И каквото умея,
бих направил за нея.
И нарисувах лицето ù!
Детско лице,
което се смее.

© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??