Ако можех да нарисувам
спомените си с теб,
щях да ги заключа
в една красива картина...
Картина, изпълнена с радост,
болка и моменти на слабост,
отминали преди повече от година..
Ще рисувам с кървящи ръце,
търсейки тебе в спомените
на моето мрачно сърце.
Ще си спомням през сълзи
за усмивката ти гореща и свята.
Следвайки залеза на любовта,
ще нарисувам изгрева на тъгата...
Спомените си ще сънувам,
будейки се с картината бяла в ръце,
със затворени очи ще нарисувам
всеки момент, заключен в мойто сърце...
© Тайнствената Todos los derechos reservados