17.01.2010 г., 19:26 ч.

Картина На Спомените 

  Поезия » Любовна
607 0 3

Ако можех да нарисувам

спомените си с теб,

щях да ги заключа

в една красива картина...

 

Картина, изпълнена с радост,

болка и моменти на слабост,

отминали преди повече от година..

Ще рисувам с кървящи ръце,

търсейки тебе в спомените

на моето мрачно сърце.

 

Ще си спомням през сълзи

за усмивката ти гореща и свята.

Следвайки залеза на любовта,

ще нарисувам изгрева на тъгата...

 

Спомените си ще сънувам,

будейки се с картината бяла в ръце,

със затворени очи ще нарисувам

всеки момент, заключен в мойто сърце...

 

 

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??