Бреза, до нея храст,
трева и малко пръст.
Боклуче тук и там,
лале поникнало над тях.
Борче зелено с много иглички,
тук-таме някоя птичка.
И гълъбът гука - ослушват се всички,
грее слънцето, пеят и птички.
Такава е моята природна картина,
видяна през малкото стъкълце на прозорчето ми...
© Лилия Рангелова Todos los derechos reservados