22.04.2010 г., 22:28 ч.

Картина от прозореца 

  Поезия » Пейзажна
658 0 0

Бреза, до нея храст,

трева и малко пръст. 

Боклуче тук и там,

лале поникнало над тях.

Борче зелено с много иглички,

тук-таме някоя птичка. 

И гълъбът гука - ослушват се всички,

грее слънцето, пеят и птички.

Такава е моята природна картина,

видяна през малкото стъкълце на прозорчето ми...

© Лилия Рангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??