30 nov 2008, 13:26

Картината е твоята душа 

  Poesía
1490 0 26
 

Белотата

в теб,

облазва

моята душевност.

Кристално чист

такъв ли се роди?

И как

света ни

от суетност

не успя да те поквари,

че всичко

в теб

пленява моите очи.

 

 

Ангел мой...

Снежинка  обич.

Пръснал си в света  ми

топлина.

Миг покой...

И лъч

надежда

Отразявам те...

В душата

с красота.

 

Рисувам те

във бяло...

Кристално бяло

в бяла

тъмнина.

Рисувам те

в очите ми възкръсваш...

Картината

е твоята душа.

 

Музика: http://vbox7.com/play:ceb588a2

© Гергана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??