28 ene 2010, 12:05

Картини по стъклата 

  Poesía
566 0 11

из новата детска книжка

с гатанки и стихчета

на Борко Бърборко

 

Стъклата зимни кой така

изкусно ги е изрисувал?

Художник с четка във ръка

около тях ли е будувал?

 

Хич не е мигнал през нощта,

та като съмне, вред да греят

звезди и приказни цветя

и пеперуди да се реят...

 

За да зарадва днес децата,

е сътворил в потаен час

картини чудни по стъклата

Великият художник МРАЗ!

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??