3 ago 2011, 15:33

Катастрофа 

  Poesía » Civil
616 0 8

Часовникът на Господ спира,

a за душите няма лек -

 

          след катастрофата умира

          в автомобила млад човек!

 

Отлита в празното духът му,

за да се слее с вечността

 

         и вятър, разпилял праха му,

         навред разнася горестта!

 

Смъртта надвила е живота,

край магистралата прекършен...

 

         След юли август идва с вопъл!

         А злото някога ще свърши ли?!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??