3.08.2011 г., 15:33 ч.

Катастрофа 

  Поезия » Гражданска
617 0 8

Часовникът на Господ спира,

a за душите няма лек -

 

          след катастрофата умира

          в автомобила млад човек!

 

Отлита в празното духът му,

за да се слее с вечността

 

         и вятър, разпилял праха му,

         навред разнася горестта!

 

Смъртта надвила е живота,

край магистралата прекършен...

 

         След юли август идва с вопъл!

         А злото някога ще свърши ли?!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??