3 sept 2017, 18:33

Кате-Пате 

  Poesía » De humor
552 0 6

Obra no adecuada para menores de 18 años

 

... Днес отново срещнах...

Катето.

... с татусите си китайски...

невъзможни..

Яко съм закъсал...

мислех си...

с шкембе чорба...

да я подхлъзна..!

 

Но отряза ме момата

... вика ми...

не, не става тате...

 

Давай първо ти парата...

 

... Казвам... Кате... ама как така?

... до вчера беше за - близалка?

 

Вика - Мъжки, вдигнах рентата

... плащай бързо

... да не ти отрежа...

 

лентата...

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??