Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
... Днес отново срещнах...
Катето.
... с татусите си китайски...
невъзможни..
Яко съм закъсал...
мислех си...
с шкембе чорба...
да я подхлъзна..!
Но отряза ме момата
... вика ми...
не, не става тате...
Давай първо ти парата...
... Казвам... Кате... ама как така?
... до вчера беше за - близалка?
Вика - Мъжки, вдигнах рентата
... плащай бързо
... да не ти отрежа...
лентата...
© Христо Манчев Все права защищены