16 sept 2006, 13:27

Като 

  Poesía
614 0 0
Любовта ми е като океан,
отива много на дълбоко,
любовта ми е като безумен блян,
разпръснат някъде по небето широко.

Любовта ми е като рекa,
която няма край,
любовта ми е като свещен гълъб,
изпратен от самият рай.

Любовта ми е като песен,
която вечно ще се пее,
любовта ми е като красиво цвете,
което вечно ще живее.

© Белослава Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??