Sep 16, 2006, 1:27 PM

Като 

  Poetry
613 0 0
Любовта ми е като океан,
отива много на дълбоко,
любовта ми е като безумен блян,
разпръснат някъде по небето широко.

Любовта ми е като рекa,
която няма край,
любовта ми е като свещен гълъб,
изпратен от самият рай.

Любовта ми е като песен,
която вечно ще се пее,
любовта ми е като красиво цвете,
което вечно ще живее.

© Белослава Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??