Като сянка
преследваш моите дни...
Като Ангел
бдиш в нощите ми...
Като слънце
изгряваш в сърцето ми...
Като роза
разцъфваш в душата ми...
Като непотушим пожар
изгаряш всяка клетка в мен...
Като шум от бурен океан
отеква името ти всеки ден...
© Татяна Наева Todos los derechos reservados