23 янв. 2011 г., 23:42

Като 

  Поэзия » Любовная
446 0 0

Като сянка

преследваш моите дни...

Като Ангел

 бдиш в нощите ми...
Като слънце

изгряваш в сърцето ми...

Като роза

разцъфваш в душата ми...
Като непотушим пожар

изгаряш всяка клетка в мен...

Като шум от бурен океан

отеква името ти всеки ден...

© Татяна Наева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??