Цивреше -
помогна ли?
Гледаше-
провидя ли?
Окуражен бе-
възпламени ли се?
Отговори търси,
коленичил пред Аз-а,
искайки прошка
от кокалчетата
на ръцете...
Целуна ги-
помолих само
с тях да докосва,
да оставя фрагменти
от плътта си.
Оказах му
помощта си:
нейде затича
откри си желание
за живот.
© Слънчоглед Todos los derechos reservados