14 may 2007, 23:23

Като хората 

  Poesía
959 0 3
Като хората


Толкова е глупаво, че вярвам в любовта.

Толкова наивно е, че я приветствам всеки ден.

Но ти не бързай да ме съдиш,

защото като всички хора - аз съм глупава.

И като тях белязана съм с вечната, човешката присъда -

любовта.

© Момичето с маска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??