30 ago 2008, 16:06

Като камбанен звън... 

  Poesía » Filosófica
1268 0 29

Понякога мори ме суша,

понякога ме давят дъждове...

В прегръдка искам да се сгуша,

а брулят ме арктични ветрове.

 

И странно чувство ме обзема -

аз същата ли съм или не съм?

До болка безпристрастно време

отеква в мен като камбанен звън...

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??