Aug 30, 2008, 4:06 PM

Като камбанен звън... 

  Poetry » Phylosophy
1270 0 29

Понякога мори ме суша,

понякога ме давят дъждове...

В прегръдка искам да се сгуша,

а брулят ме арктични ветрове.

 

И странно чувство ме обзема -

аз същата ли съм или не съм?

До болка безпристрастно време

отеква в мен като камбанен звън...

 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??