30 авг. 2008 г., 16:06

Като камбанен звън... 

  Поэзия » Философская
1269 0 29

Понякога мори ме суша,

понякога ме давят дъждове...

В прегръдка искам да се сгуша,

а брулят ме арктични ветрове.

 

И странно чувство ме обзема -

аз същата ли съм или не съм?

До болка безпристрастно време

отеква в мен като камбанен звън...

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??